Blog

Gestolen Porsche 964 Turbo (’92)

HOGE BELONING!!

In de nacht van 11 op 12 juli 2017 werd te Vaals, vanaf de parkeerplaats aan de Tentstraat deze waardevolle Porsche 964 Turbo met bouwjaar 1992 gestolen. De auto was voorzien van het Duitse kenteken GL-X9090 en was met name ook door zijn witte kleur een opvallend exemplaar. Deze Porsche heeft als chassisnr. WPOZZZ96ZNS470452

De 2 daders verplaatsten zich op een scooter. De auto verdween na de diefstal vanaf de Tentstraat richting België via de Gemmenicherweg te Vaals. Indien u informatie heeft die ons direct naar deze mooie Porsche 964 Turbo brengt wordt een hoge beloning in het vooruitzicht gesteld.

 

Gestolen Porsche 911 Turbo Coupe ’88

You entered a video URL that isn't compatible with this shortcode.

ZEER HOGE BELONING: € 20.000,–

Tussen dinsdag 31 januari 2017 en woensdag 1 februari 2017 werd deze bijzondere luchtgekoelde Porsche 911 Turbo coupe gestolen vanaf een afgesloten terrein aan de Najaarsweg te Enschede. Van deze diefstal zijn beelden beschikbaar welke u op onze site aantreft. Opvallend aan de diefstal is dat deze auto niet zichtbaar vanaf de weg was te zien en ernstig rekening wordt gehouden dat via  “inside information” deze Porsche onder de aandacht is gekomen van de dieven. Wederom een triest verhaal nu deze auto een erfstuk was van haar overleden vader, die  zijn Porsche op zijn 50e verjaardag had gekregen van zijn vrouw. Juist nu kort voor haar 50e werd de Porsche van haar gestolen. De eigenaresse hecht dan ook zeer grote emotionele waarde aan deze auto naast de overigens hoge economische waarde die echter in deze ondergeschikt is geworden. Inmiddels heeft de eigenaresse van de politie mogen vernemen dat het onderzoek is stilgelegd. Dat was voor haar reden ons recherchebureau in te schakelen.

Voortgang onderzoek

Inmiddels is het zeker dat de dieven/helers van deze auto gezocht moeten worden in de omgeving Barneveld. Door recherchebureau Ben Zuidema werden kort geleden aldaar in een loods meerdere oldtimers aangetroffen en heeft de berichtgeving rondom deze vondst veel nieuwe informatie opgeleverd. Dat alles stemt ons positief in de hoop naar het terugvinden van deze bijzondere Porsche.