Blog

VERDUISTERD: Toyota Landcruiser

Op donderdag 19 oktober 2017 werd deze auto voor een proefrit opgehaald bij een garagebedrijf te Erica (gemeente Emmen) en NIET TERUGGEBRACHT.

Wij verzoeken u uit te kijken naar deze TOYOTA Landcruiser (2006) kleur grijs voorzien van het Nederlandse kenteken 01-SP-BD.  Tijdens de proefrit was deze auto voorzien van het groene handelaarskenteken 35-HA-07.

De auto werd opgehaald door een persoon die zich legitimeerde met bijgevoegd legitimatiebewijs. Naar verluidt heeft deze man zich al vaker aan dit soort praktijken schuldig gemaakt. Primair zoeken wij de verduisterde Toyota doch ook in de verblijfplaats van deze “proefrijder” zijn wij dringend geïnteresseerd.

Mocht u de persoon zien bel dan de politie (0900-8844/ of 112) of laat ons iets weten. Mocht u de auto zien dan vernemen wij ook graag van u via ons nummer 085-2738330 (24/7 bereikbaar)

 

Gestolen:Range Rover. TERUGGEVONDEN

TERUGGEVONDEN

De op 28 augustus 2017 gestolen Range Rover werd recent in de haven te Rotterdam terugevonden. Bij een controle door een oplettende medewerker bleken de papieren “verdacht” en kon de auto in beslag worden genomen. Mede door uw posts op social media vielen de boeven door de mand. 

BELONING € 15.000,–

Op maandag 28 augustus 2017, tussen 15:30 en 16:30 werd vanaf een oprit aan de Holstraat te Haaren (NB) deze Range Rover gestolen. De Range Rover was ten tijde van de diefstal voorzien van het kenteken NG-464-B.  Het chassisnummer van deze auto betreft SALGA2KF0FA218606 en was uitgevoerd in de kleur zwart. Begin van dit jaar werd de auto van grijs kenteken omgebouwd naar geel kenteken.  Door een getuige werd gezien dat de auto werd gestolen doch de eenvoud waarmee deze auto werd weggenomen wekte op dat moment geen argwaan. Tips rondom deze diefstal zien wij graag tegemoet. 

Beloning: heeft u de “gouden tip” waar de auto staat dan is dit de eigenaar een beloning waard van 15.000,– 

 

Eenvandaag inzake Anne Faber

Op donderdag 12 oktober 2017 werd door recherchebureau Ben Zuidema, in de persoon van John Vullers een bijdrage geleverd aan het nieuwsprogramma Eenvandaag gepresenteerd door Jaap Jongbloed. Aan de orde was de verdwijningszaak van anne Faber en werd de aanpak door oa politie besproken van verdwijningszaken.