top of page

Interview techniek

“Een goede voorbereiding is het halve werk”

Of het nu om een confrontatiegesprek gaat met een onterecht verzuimende medewerker of om het verkrijgen van een bekentenis van een diefstal plegende caissière in een supermarkt;  hoe bouwt u het interview goed op en hoe zorgt u ervoor dat u de leiding te behoudt in het gesprek? U bent immers verantwoordelijk voor het verloop van het interview en daarmee ook het te behalen resultaat. 

Naast een goede voorbereiding is het cruciaal dat bij interviews een vertrouwensband wordt opgebouwd en u goed luistert en kijkt naar de gesprekspartner zodat u op de juiste wijze en het juiste moment hierop kan anticiperen. Er is meestal maar 1 kans! Bij interviews is het niet alleen de juiste vragen op het juiste moment weten te stellen, maar ook op de juiste momenten weten door te vragen, samen te vatten, te reflecteren of te structureren.

Inhoud:
Gedurende deze zeer praktijkgerichte 2-daagse training behandelen we een aantal binnen het werkveld frequent voorkomende gesprekssituaties met als doel uw interviewtechnieken te optimaliseren. Alle interviews worden gefilmd en worden vervolgens klassikaal besproken, waarbij u ook uw eigen gesprekken zult terugzien. Van de docenten, die zelf werkzaam zijn in de (particuliere) recherchebranche of bij de politie ontvangt u concrete feedback op uw verbale en non-verbale technieken en krijgt u individueel tips om uw technieken te verbeteren.

Bijzonderheden training: 

  • Duur 2 dagen

  • Kosten € 595,– excl. btw ( 719,95 incl. btw)

  • incl. lunch)

  • Maximaal aantal deelnemers 8

  • Doelgroep: particulier onderzoekers al dan niet nog in opleiding, Sociaal rechercheurs/medewerkers UWV of Gemeenten/medewerkers personeelszaken training op maat.

Eerstvolgende training

 

9 juni 2023 +14 juni 2023 in  Maasbracht.

3 juni 2023 + 8 juni 2023 in Montfoort (bij Utrecht)

informeer via 085-2738330

bottom of page